Topplistene våre!

Historisk

Har du lest alle bøkene av Jane Austen og sett hele Downton Abbey i ett strekk? Da kommer du til å elske Harlequins historiske serie! Våre historiske romantiske romaner utspiller seg fra vikingtiden til slutten av andre verdenskrig. Vi byr på middelalderlige helter, kvinner i hatt og krinoline, guvernanter på 1700-tallet og modige heltinner under det glade tjuetall. I Harlequins historiske serie får du så mye mer enn bare storslått kjærlighet!

Romantikk

Harlequins første og største romantikkserie inneholder så mye kjærlighet at det spraker av den. Du får alt fra herlige romanser til gnistrende forelskelser – og vi garanterer lykkelige slutter. Kjærlighetshistoriene utspiller seg verden over og i alle miljøer – herregårder i England, sosietetsbryllup i New York, hete ørkenriker og bortgjemte middelhavsperler. Dette er bøkene for deg som ikke kan få nok av romantiske romaner og moderne kjærlighetshistorier.

Feelgood

Forbered deg på latter, tårer og gjenkjennelse! I Feelgood finner du fantastiske romaner å lese og drømme deg bort med – varme historier fulladet med kjærlighet, vennskap og lykkelige slutter. Det handler om kjærlighetens uforutsigbare veier og de vanskelige valgene vi står overfor i livet. I Feelgood finner du bøker av internasjonale, bestselgende forfattere som Susan Wiggs, Robyn Carr og Sarah Morgan.

Nora Roberts

Lesere verden over elsker henne – og det gjør vi også! Forfatteren Nora Roberts har skrevet en lang rekke romaner, hvorav mange har blitt bestselgere i romantikksjangeren. Bøkene hennes har blitt trykket i svimlende 400 millioner eksemplarer i 34 ulike land, og noen nærmere presentasjon trenger hun vel egentlig ikke. En ting er i alle fall sikkert: Ingen skriver romantikk som Nora Roberts!Passion

I kjærlighet og affærer er alt tillatt! I Harlequins Passionserie får du et innblikk i verden hos de rike og mektige. Fra storbyens styrerom til milelange rancher – her byr vi på brennende begjær, dramatiske vendinger og tøffe kvinner som ikke er redde for å ta for seg. Sjampagne, limousiner og røde roser – bøkene i Passion har alt! Og enda litt …

Legeromaner

I Harlequins sykehusromaner foreskrives du en real dose kjærlighet! Bøkene, som utspiller seg i sykehusmiljø, tar deg med på adrenalinfylte arbeidsplasser der hete blikk veksles i korridorer og operasjonssaler. Men her finnes også et og annet sår som må leges og hjerter som trengs å vekkes til liv. Kjærlighet på sykehus kan være dramatisk og livsomveltende – men alltid med en lykkelig slutt.

Våre mest populære forfattere

Robyn Carr

Robyn Carr bor i Las Vegas og har ligget som nummer en på bestselgerlisten til New York Times flere ganger siden 2007. Hun er forfatteren av den populære serien Virgin River. Hennes første bok ble utgitt i 1978, og etter tretti år med hardt arbeid er suksessen et faktum. Den fine blandingen av underholdende småbyromantikk og mer seriøse temaer later til å være et vinnerkonsept!


Sarah Morgan

Sarah Morgan er utdannet sykepleier og har hatt forskjellige jobber innen helsesektoren. Hun er gift med verdens kjekkeste forretningsmann, som fremdeles gjør henne mo i knærne. De har to sønner som de tilbringer mye tid sammen med. Men innimellom får hun tid for seg selv, og den tiden bruker hun til sin yndlingsbeskjeftigelse: å skrive kjærlighetsromaner. Sarah liker også godt å være ute i naturen og er en ivrig skiløper og friluftsmenneske. Hva hun enn gjør, har hun hodet fullt av nye karakterer, og hun er avhengig av en lykkelig slutt.

Susan Wiggs

Susan Wiggs’ bøker beskrives av Publishers Weekly som ”forfriskende ærlige romantikkhistorier”, og Salem Statesman Journal legger til at hun ”har en egen evne til å formidle inderlige følelser på praktisk talt hver eneste side.” Booklist mener at bøkene hennes er ”troverdige, ærlige og uforglemmelige.”
Siden debuten for noen år siden, har Susan Wiggs’ bøker fått flere positive anmeldelser i Publishers Weekly. Bøkene hennes er oversatt til mange forskjellige språk og har klatret opp på internasjonale bestselgerlister – som for eksempel New York Times og USA Today.
Wiggs jobbet tidligere som lærer, og hun har en eksamen fra Harvard. Når hun ikke skriver på en ny roman, bruker hun tiden på familien og vennene, fotograferer, står på ski eller leser en god bok.