Vi har samlet noen ekte perler av noen bøker fra våre mest populære serier som du kan laste ned gratis når du abonnerer på vårt nyhetsbrev.

Kanskje du aldri har prøvd e-bøker før eller vil prøve en ny serie? Last gjerne ned de utvalgte bøkene gratis!

For å få tilgang til våre gratis e-bøker, fyll inn ditt navn og e-postadresse nederst!

Nedenfor kan du lese mer om titlene som du får tilgang til.

Min brors beste venn

Miniserie: Etterlysning: En milliardær! (1)
Ivy Kennedy har et mål: Hun skal ha sex før hun fyller tretti. Og til det trenger hun en mann. Valget faller på hennes brors beste venn, Louis Charpentier, som hun har hørt er kongen av engangsligg. Men Louis viser seg å være vanskelig å overtale. Snart forstår hun at han er alfor tiltrukket av hennes til å la det være med én natt.

Bestevenner og hemmelige elskere

Miniserie: En lidenskapelig pakt (1)
De har vært kollegaer og bestevenner i årevis, men lenger har det aldri gått mellom Flynn og Sabrina. Ikke før det glohete kysset på valentinsdagen. Da omstendighetene så tvinger Sabrina til å flytte inn hos Flynn, blir grensene visket ut på mer enn ett plan. Overgangen fra venner til elskere skaper imidlertid nye problemer. Vil det nye forholdet sette karrierene deres på spill? Og vil de hete følelsene utgjøre en fare for vennskapet deres?

På åpent hav

Miniserie: Søstrenes strabaser (1)
Sykepleieren Annalise pleier alltid å være fornuftig og velge det sikre foran det usikre. Men etter å ha hjulpet søsteren med et lån må hun se bort ifra prinsippene sine og ta en jobb på et cruiseskip for å ha råd til nedbetalingene. Som om det nye miljøet ikke var omveltning nok, får den flørtende skipslegen henne snart i ubalanse. Kan hende blir relasjonen deres bare noe midlertidig, men den får Annalise til å føle seg mer levende og fri enn noengang før. Spørsmålet er hva som kommer til å skje når de legger til kai.

En verden av hemmeligheter

Miniserie: Sosietetssladder (1)

Det nærmeste modisten Nell Latham har kommet sosieteten, er å skape elegante hatter til de fornemme herrenes fruer. Livet hennes blir imidlertid helt forandret da hun overleverer en beskjed til jarlen av Narborough og blir trukket inn i et nett av intriger og skandaler.

Marcus, jarlens sønn og arving, oppsøker budbringeren som skapte så mange problemer for familien hans. Han forventer imidlertid ikke at den ulykksalige kvinnen skal være så attraktiv. Nell er et mysterium – vesenet og væremåten avslører at hun ikke er noen enkel jente som selv må tjene til livets opphold. Da mørke familiehemmeligheter avsløres og faren truer, må Marcus velge mellom ære og begjær …