Harpercollins Nordic Gresk magi
Kampanje

Format

Pocket

Utsolgt
49,95 kr 99,91 kr
 • Fri frakt over 250 kr
 • Personlig service
 • Sikre betalinger
 • Fri frakt over 250 kr
Leveringstid Levering og retur
Slik fungerer e-bøker Les mer
Serie: Antologi
Spillets regler

Få våger å stå opp mot hotellmagnaten Zak – øverste sjef og vant til å styre sine omgivelser. Så da interiørarkitekten på hotellet i London setter klørne i broren hans, flytter Zak henne til New York for å få en slutt på det hele. Ja visst har Emma et og annet skjelett i skapet, men hun er tross alt ikke den lykkejegeren han tror. For å få en ekstra bonus på cv-en, tar hun imot utfordringen, og da hun får vite at Zak også skal jobbe der samtidig, får hun sjansen til å vise ham hvem hun egentlig er!

Brand kommer tilbake

Etter fire år uten livstegn kommer antikvitetshandleren Brand Noble tilbake. Han orker ikke å tenke på de uhyggelige forholdene han har levd under. Det eneste han vil, er å være sammen med konen sin. Men han oppdager raskt at mye er forandret – Clea har gjort karriere og er gravid. Og selv er han erklært død!

Én ting er sikkert. Han skal vinne Clea tilbake, og da kommer mange til å innse at Brand Noble er mer levende enn noensinne …

En plass i ditt hjerte

Samtidig som familiebedriften er i en dyp krise, forsøker Polly Prince å beholde roen og jobbe som vanlig. Men hvor mye hun enn arbeider, ser det ikke ut til at noe kan hindre den ukjente Damon Doukakis i å overta bedriften. Polly blir med Damon til Paris for å forhandle, og der skjønner hun at det ikke bare er den forretningsmessige situasjonen som er vanskelig å håndtere. Polly må nå også gjøre alt for ikke å bli forelsket i Damon – noe som er en tøff utfordring i verdens mest romantiske by.

Fornemmelse for kjærlighet

Den gode nyheten er at barnet hun venter, har klart seg! Det får Eden Kouros høre da hun våkner opp på sykehuset etter en frontkollisjon i en lastebil. Men den dårlige nyheten er at Aristide, mannen hennes, ligger i koma, og da han våkner, viser det seg at han lider av partielt hukommelsestap. Aristide husker nesten alt – unntatt henne og ekteskapet deres.

Men kanskje dette er sjansen Eden har til å redde ekteskapet som skrantet før ulykken. Aristides hjerne har helt glemt ektefellen sin, men det har ikke kroppen hans …

Frakt og ekspedisjon 39 kr
Gratis frakt fra 250 kr


Les om Levering og retur her

Når du kjøper i vår nettbutikk, tilbyr vi betaling via kort, direkte betaling via bankoverføring, faktura eller avdrag.

Se tilgjengelige betalingsalternativer i kassen.
 • Pocket
  • Forfatter Sharon Kendrick/Sarah Morgan/Tessa Radley/Lucy Monroe
  • ISBN 9788233118938
  • Sidetall 624
  • Språk Bokmål
  • Utgivelsesmåned oktober 2017
  • Varekode 21517020