Harpercollins Nordic Kongen
Kampanje

Kongen

Format

Pocket

Utsolgt
111,20 kr 139,00 kr
 • Fri frakt over 250 kr
 • Personlig service
 • Sikre betalinger
 • Fri frakt over 250 kr
Leveringstid Levering og retur
Slik fungerer e-bøker Les mer

Serie: Silk

«Jeg elsker Tiffany Reisz! Slagkraftig og forbasket sexy – The Original Sinners-serien slo bena vekk under meg.»
- Lorelei James, New York Times bestselgerforfatte

«Jeg forguder Tiffany Reisz! Sexy så det holder – Original Sinners-serien har fengslende karakterer, forførende sadister og herlige homofile – De sammenfiltrede historiene om Nora, Søren og Kingsley fører erotisk litteratur opp til et helt nytt nivå!»

- New York Times bestselgerforfatter Lorelei James

«Sirenen er en av de mest fantastiske bøkene jeg har lest … Tiffany Reisz skriver forbløffende dialoger med følelsesmessig dybde. Vittige, smarte og veltalende karakterer som tar tak i deg og suger deg inn i handlingen.»

- Smexy Books

«Dristig, sofistikert og litterær … nettopp slik god erotisk litteratur bør være.»

- Kitty Thomas, forfatter

Kongen
Miniserie: The Original Sinners (6)

List. Sex. Mot. Bare denne mektige treenigheten kan bringe ham opp til hans rettmessige plass som hersker over Manhattans kongerike for hans folk.

Hoppende fra seng til seng på Upper East Side – godt betalt, både når det gjelder penger og utpressingsmateriale – er Kingsley Edge briljant, vakker og fullstendig uten moralske skrupler. Ingen form for sex eller kjemisk substans kan lindre den selvdestruktive apatien hans – bare Søren, den ene personen han elsker betingelsesløst. En mann han aldri kan få, men som hjelper Kingsley til å bli gjenfødt, med et nytt mål i livet – å nå enda større høyder av synd. Han planlegger å åpne den ulitmate bondage- og S&M-klubben: en lekeplass for de mest kinky i New York, de som vil leve på randen.

Klubben blir Kingsleys besettelse – og han har hentet inn tøffe og skruppelløse personer for å hjelpe til. Hans nye assistent Sam er smart, hemmelighetsfull og immun mot forførelse (av menn, iallfall). Hun og Kingsley utgjør et utspekulert, godt team. Likevel kan ikke engang deres samlede – og betydelige – ekspertise på området knekke mannen som kan få drømmen til å falle i grus. Den gåtefulle pastor Fuller vil ikke gi seg før Kings drøm er ødelagt. Det dreier seg om én manns hellige korstog mot en annen …

Frakt og ekspedisjon 39 kr
Gratis frakt fra 250 kr


Les om Levering og retur her

Når du kjøper i vår nettbutikk, tilbyr vi betaling via kort, direkte betaling via bankoverføring, faktura eller avdrag.

Se tilgjengelige betalingsalternativer i kassen.
 • Pocket
  • Forfatter Tiffany Reisz
  • ISBN 9788202466732
  • Sidetall 416
  • Språk Bokmål
  • Utgivelsesmåned juli 2016
  • Varekode 21316024